Dia de Muertos / Los Paja Brava feat. Jamie Nee (Visuals) / Support act Tahïti / DJ Booze´EM

10 Nov 2018 Breda, NL

Details

Time : 21:00
Venue : Dia de Muertos @ Mezz
Address : Keizerstraat 101
Zip : 4811 HL
Contact Website : https://www.mezz.nl/programma/dia-de-muertos/

Dia de Muertos / Los Paja Brava feat. Jamie Nee (Visuals) / Support act Tahïti / DJ Booze´EM

Tijdens Dia de Muertos (dag van de doden) viert men dat de zielen van overledenen met Allerheiligen en Allerzielen terugkeren op aarde. Deze verering gaat gepaard met feestelijke offers! Bereid je voor op een explosie van ritme, energie en extreem goede vibes. Cumbia, rock, ska en surf in een heerlijk pittige en dansbare mix. Voor je het weet surf je langs de Colombiaanse kust om vervolgens wakker te worden op Hawaï. Met een cocktail in de hand.
Deze avond laten Los Paja Brava, Thaïti en DJ Booze’em de temperatuur in de kleine zaal stijgen tot het ongekende hoogte. We gaan zweten, dansen, feesten!

🌸 LOS PAJA BRAVA 🌸
Los Paja Brava maakt perfect georganiseerde anarchistische muziek vol exotische danspasjes en Spaanstalige songteksten. “Als er niemand is die op de dansvloer de schoenen kapot heeft gekregen, vinden wij het geen geslaagde show!” Deze groep ‘vrije uitloop–muzikanten’ heeft een eclectische achtergrond die gaat van klassieke muziek tot jazz. Thuis hebben ze een eigen genre gebrouwen: ‘The Mighty Mighty Freakandela Distropica’.

🌸 THAÏTI 🌸
Bewapend met percussie, synths, vibey vocals en een gezonde liefde voor zweterige grooves en hooks streeft Thaïti er naar elk podium om te toveren tot een ‘gran fiesta’. De band zit dit jaar in de popronde selectie en zal later dit jaar hun eerste mini-LP gaan uitbrengen. Dat wordt gegarandeerd een feestje!

🌸 DJ BOOZE’EM 🌸
Eén van de beste Tropical Bass DJ’s van Nederland komt de hele boel scheef zetten tot je een kunstheup nodig hebt. ¡Baila!

Kleine zaal open 21:00 | aanvang 21:30 | toegang €10