Dia de Muertos / Los Paja Brava feat. Jamie Nee (Visuals) / Support act The Mariños

09 Nov 2018 Oss, NL

Details

Time : 21:00
Venue : Dia de Muertos @ Groene Engel
Address : Kruisstraat 15
Zip : 5341HA

Dia de Muertos / Los Paja Brava feat. Jamie Nee (Visuals) / Support act The Mariños

Tijdens Día de Muertos (dag van de doden) viert men dat de zielen van overledenen met Allerheiligen en Allerzielen terugkeren op aarde. Deze verering gaat gepaard met feestelijke offers! Bereid je voor op een explosie van ritme, energie en extreem goede vibes. Cumbia, rock, ska en surf in een heerlijk pittige en dansbare mix. Voor je het weet surf je langs de Colombiaanse kust om vervolgens wakker te worden op Hawaï. Met een cocktail in de hand. We’ve got visuals, We’ve got dj’s, We’ve got bands! Loco loco! Scroll naar beneden voor meerrrrr…

Los Paja Brava
www.lospajabrava.com
Los Paja Brava maakt perfect georganiseerde anarchistische muziek vol exotische danspasjes en Spaanstalige songteksten. “Als er niemand is die op de dansvloer de schoenen kapot heeft gekregen, vinden wij het geen geslaagde show!” Deze groep ‘vrije uitloop–muzikanten’ heeft een eclectische achtergrond die gaat van klassieke muziek tot jazz. Thuis hebben ze een eigen genre gebrouwen: ‘The Mighty Mighty Freakandela Distropica’.

The Mariños
Je hebt ze vast al eens op Paaspop gezien.The Mariños maakt zeiknatte, instrumentale surfklassiekers in een pittige marinade van garage-rock en een vleugje rockabilly. The Mariños brengen een energieke show, sexy dance-moves en een flinke dosis gitaarporno. Arturo El Grande himself verzorgt het vlijmscherpe commentaar. Waar ze precies vandaan komen weet niemand. Maar het dak gaat eraf, er wordt gedanst, gelachen, nog meer gelachen en nog lang over nagepraat. Viva los Mariños!

Visuals by: Jamie Nee
Dit event omvat meer dan alleen muziek! Er zijn namelijk ook visuals te zien van Jamie Nee. Natuurlijk met een onmiskenbaar Mexicaans Dia de Muertos sausje.