Dia de Muertos / Los Paja Brava feat Jamie Nee (Visuals) / Support act The Mariños / DJ Barrio Antiguo / ART Expo Eva Mara

02 Nov 2018 Eindhoven, NL

Details

Time : 21:00
Venue : Dia de Muertos @ Altstadt
Address : Stratumseind 71
Zip : 5611 EP

Dia de Muertos / Los Paja Brava feat Jamie Nee (Visuals) / Support act The Mariños / DJ Barrio Antiguo / ART Expo Eva Mara

Tijdens Dia de Muertos (dag van de doden) viert men dat de zielen van overledenen met Allerheiligen en Allerzielen terugkeren op aarde. Deze verering gaat gepaard met feestelijke offers! Bereid je voor op een explosie van ritme, energie en extreem goede vibes. Cumbia, rock, ska en surf in een heerlijk pittige en dansbare mix. Voor je het weet surf je langs de Colombiaanse kust om vervolgens wakker te worden op Hawaï. Met een cocktail in de hand!

We hebben visuals, we hebben dj’s, we hebben een expo én we hebben twee vette bands. Ga je mee?

🌸 LOS PAJA BRAVA 🌸
Los Paja Brava maakt perfect georganiseerde anarchistische muziek vol exotische danspasjes en Spaanstalige songteksten. “Als er niemand is die op de dansvloer de schoenen kapot heeft gekregen, vinden wij het geen geslaagde show!”.
Deze groep ‘vrije uitloop–muzikanten’ heeft een eclectische achtergrond die gaat van klassieke muziek tot jazz. Thuis hebben ze een eigen genre gebrouwen: ‘The Mighty Mighty Freakandela Distropica’.

🌸 THE MARIÑOS 🌸
Zeiknatte, instrumentale surfklassiekers in een pittige marinade van garage-rock en een vleugje rockabilly. The Mariños brengen een energieke show, sexy dance-moves en een flinke dosis gitaarporno. Arturo El Grande himself verzorgt het vlijmscherpe commentaar. Waar ze precies vandaan komen weet niemand. Maar het dak gaat eraf, er wordt gedanst, gelachen, nog meer gelachen en nog lang over nagepraat. Viva los Mariños!

🌸DJ-set Barrio Antiguo🌸
Oftewel DJ Ruben komt zijn obscure vinyl voor je draaien! Om dol van te worden wat die gast uit de hoezen tovert en jou op die dansvloer weet te krijgen. Opzwepend, vol passie en natuurlijk met een Mexicaans randje. ¡No mames! Nebur de Lyon

🌸 EVA MARA 🌸
“Goed en kwaad, onlosmakelijk met elkaar verbonden. Sterven en geboren worden, het ritme van de eeuwigheid.” Eva Mara maakt beeldende kunst die sluimerend confronterend en kleurig is. Een reizen tussen leven en dood, een mix van Mexico en Eva. En de rest van de wereld.

Meer weten?
Tickets kosten €10,- (incl) in de vvk en koop je hier: http://bit.ly/muertosaltstadt