Dia de Muertos / Los Paja Brava feat. Jamie Nee (Visuals) / Support Banana Savannah / DJ Frank Tomei

26 Oct 2018 Vlaardingen, NED

Details

Time : 20:30
Venue : Dia de Muertos @ KroepoekFabriek
Address : Koning Wilhelminahaven ZZ 2a
Zip : 3134 KG
Contact Website : https://www.kroepoekfabriek.nl/agenda/

Los Paja Brava feat. Jamie Nee (Visuals) / Support act Banana Savannah / DJ Frank Tomei

Ook heimwee naar het Zomerterras? Wij wel! Daarom organiseren we samen met het Zomerterras en Radar Agency deze knaller van een throwback op vrijdag 26 oktober. Zomerterras oudgediende Los Paja Brava treedt op, samen met de Rotterdamse superfunk van Banana Savannah. Baila!**

Los Paja Brava
Je zou het niet zeggen als je de muziek hoort, maar Los Paja Brava heeft de thuisbasis in Rotterdam. Hun Spaanstalige mix van cumbia, ska en rock is een ware feestmachine gebleken. De muzikantren komen uit allerlei muzikale hoeken, van klassiek en jazz tot rock. Bonken aan energie, ritme en goede vibes!

Banana Savannah
Banana Savannah is de meest verse groovemachine uit het mooie Rotterdam. Invloeden van artiesten als Curtis Mayfield, The Meters en Parliament-Funkadelic hdebben zich genesteld in de fijne geluiden van deze funkband. Hun eigentijdse kijk op funk uit de seventies voelt fris aan en staat bol van de positieve energie. Dat wordt opgemerkt: Banana Savannahs achterban groeit en de band treedt steeds vaker op.

DJ: Frank TomeÏ
Dé man, motor en bedenker van het Zomerterras. Wél in het bezit van een Gouden Haring vanwege zijn harde werk, maar, zo beseften we op De KF: nooit achter de draaitafel gezien. En dat voor iemand met zo’n enorme kennis van muziek die elk jaar een te gek Zomerterras programmeert. Hoog tijd dus om ‘The Frank’ zelf eens de plaatjes te laten draaien. Ska, reggae, mestizo, ska en cumbia: dat belooft een tropisch feestje.

Visuals
Het event is meer dan alleen muziek! Ook zijn er visuals te zien van Jamie Nee, in een onmiskenbaar Mexicaans Dia de Muertos sausje.

INFO
– Prijs: 10 euro (online), 13 euro (deur)
– Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
– Let op, er rijdt momenteel geen metro of trein van en naar Vlaardingen Centrum, maar vervangend busvervoer. Pak RET-lijn 713, halte Station Vlaardingen Centrum.
– De KF is pin-only aan de bar.
– Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Ook Rabokorting of een andere korting pakken? Check kroepoekfabriek.nl/kortingen
– We sluiten uiterlijk om 02.00u. Het concert is vrijwel altijd (veel) eerder afgelopen, maar onze bar blijft nog open en de dj draait door.